Οι στόχοι του ΑΡΗ είναι εκτός παρκέ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αρης έχασε από την ΑΕΚ, δείχνοντας καλό πρόσωπο για 31 λεπτά. Στο τέλος μέτρησε η ποιότητα, το «καθαρό» μυαλό και η ψυχραιμία που δεν είχε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Μαθηματικά ο Άρης πρέπει να κοιτάει ακόμα τους… κάτω. Ουσιαστικά έχοντας την ισοβαθμία με τον Κολοσσό, αναζητάει μία νίκη για να ηρεμήσει. Και θα την πετύχει είτε αυτή θα είναι με τον Προμηθέα, είτε με την Κύμη είτε με το Ρέθυμνο, αυτά είναι τα εντός.

 Και μπορεί η προσοχή αρκετών να είναι μέσα στο παρκέ, αλλά θα έπρεπε να είναι κυρίως έξω από τις τέσσερις γραμμές. Εκεί όπου υπάρχουν προβλήματα που ζητούν άμεσα λύσεις, αποφάσεις που πρέπει άμεσα να παρθούν.

Ένα θέμα που απασχόλησε πρόσφατα είναι αυτό της χρήσης του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Από την στιγμή που ο Άρης δεν μπόρεσε να έχει ένα δικό του γήπεδο την εποχή της «Αυτοκρατορίας» του, τώρα πρέπει να καθίσει στο τραπέζι με την εκάστοτε Κυβέρνηση για να βρει λύση. Το τελευταίο διάστημα έχουν ξεκινήσει επαφές ανάμεσα στην Κυβέρνηση, τον Α.Σ. και την ΚΑΕ για το θέμα του γηπέδου.

Προτεινόμενα Άρθρα