Ήττα στο Τορόντο και… σβήνουν οι ελπίδες των Χιτ για playoffs

από AllAboutARIS

Το όνειρο του Ντουέιν Ουέιντ για παρουσία στα playoffs στην τελευταία σεζόν της καριέρας του, φαίνεται πως θα μείνει… όνειρο. Κι αυτό διότι οι Χιτ ηττήθηκαν 117-109 στην παράταση από τους Ράπτορς στο Τορόντο και υποχώρησαν στο 38-42.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με το Μαϊάμι να ξεφεύγει με +13 στα μισά της δεύτερης περιόδου. Εντούτοις, οι Καναδοί αντέδρασαν και στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι πήρε δραματική μορφή, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ.

Η παρέα του Ουέιντ είχε την ευκαιρία να πάρει το ροζ φύλλο στην τελευταία φάση του αγώνα, ωστόσο ο Τζόνσον αστόχησε σε τρίποντο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση (103-103). Εκεί, οι «πτερόσαυροι» αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι και έφτασαν στο τελικό 117-109.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Σιάκαμ (23 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Λέοναρντ (22 πόντοι), Πάουελ (23 πόντοι με 7/7 εντός παιδιάς), Γκριν (21 πόντοι), ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Ουέιντ (21 πόντοι, 5 ασίστ), Τζόνσον (18 πόντοι, 5 ασίστ).

Προτεινόμενα Άρθρα