Οι “πυλώνες” του Χολαργού

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δοκιμάζεται αύριο στην έδρα του Χολαργού, για την 23η αγωνιστική της Basket League και το AllAboutARIS καταγράφει τους παίκτες της αθηναϊκής ομάδας που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους, στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά:

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη, είναι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, με 13,5 πόντους. Ο Έλληνας φόργουορντ, είναι και πρώτος στις ασίστ, με 2,3 τελικές πάσες ανά παιχνίδι. Στα ριμπάουντ, ξεχωρίζει ο Αγκμπελέσε με 7,13 μ.ο. Ο Αμερικάνος ψηλός, είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ, όχι μόνο της ομάδας του, αλλά και του πρωταθλήματος, με 1,9 μπλοκ ανά αγώνα. 4,2 φάουλ κατά μ.ο. κερδίζει ο Γιάνκοβιτς, τα περισσότερα από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Χόκινς και Λοβ, μοιράζονται την πρωτιά στα κλεψίματα, με 1,04. Ο Γιάνκοβιτς, κατέχει δύο ακόμη πρωτιές. Πιο συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του Χολαργού έχει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (31:27) και την υψηλότερη αξιολόγηση, με 15,7 βαθμούς στο ranking, κατά μ.ο.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι των σουτ, πρώτος στα εύστοχα δίποντα είναι ο Αγκμπελέσε (73/131), πρώτος στα τρίποντα ο Φιτζπάτρικ (27/93) και στις βολές ο Γιάνκοβιτς (79/102).

Προτεινόμενα Άρθρα