Χολαργός: Δεν του… πάει το τρίποντο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κοντράρεται αύριο στην Αθήνα με τον Χολαργό, την ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα τρίποντα στην φετινή Basket League.

Οι “κίτρινοι”, μετά τη νίκη-ανάσα κόντρα στον Προμηθέα, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στον Χολαργό. Ο ΑΡΗΣ, θ’ αντιμετωπίσει αύριο την ομάδα που έχει ευστοχήσει στα λιγότερα τρίποντα στο φετινό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο Χολαργός πετυχαίνει έξι τρίποντα κατά μ.ο. στα φετινά του ματς και το ποσοστό του δεν υπερβαίνει το 30% (132/438). Αυτή την αδυναμία του αντιπάλου, θέλουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Καστρίτη, στο αυριανό παιχνίδι.

Για να συμβεί αυτό, οι “κίτρινοι” πρέπει να είναι πολύ αποτελεσματικοί στην άμυνα και να υποχρεώσουν τον αντίπαλο να βγει στην περιφέρεια και να σουτάρει τρίποντα. Τα σουτ που θα πάρουν από την περιφέρεια οι νεοφώτιστοι, θα πρέπει να είναι υπό κακές προϋποθέσεις, κάτι που σημαίνει ότι οι περιστροφές της άμυνας του ΑΡΗ θα πρέπει να είναι γρήγορες και να μην δώσουν κανένα ελεύθερο τρίποντο, προκειμένου το έργο των παικτών του Λυκογιάννη, να γίνει ακόμη πιο δύσκολο.

Προτεινόμενα Άρθρα