Καστρίτης: "Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μία νίκη"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται μία νίκη στα τρία επόμενα παιχνίδια και όλοι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό.

“Μπορώ να πω ότι μετά από πολύ καιρό παρουσιαστήκαμε στο Α΄ ημίχρονο πολλοί καλοί στις επιλογές και τις αποφάσεις μας στην επίθεση και συνεπέστατοι στην άμυνα. Γι’ αυτό είχαμε και αυτό το προβάδισμα στην ανάπαυλα, που μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο πιστεύω. Δυστυχώς με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, είχαμε μία ακόμη απουσία να διαχειριστούμε, του Λευτέρη. Ήταν μία αλλοίωση στο ροτέσιον, που δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε. Συν το γεγονός ότι, ο Χολαργός μπήκε πιο διψασμένος για τη νίκη.

Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι με την Κύμη, σε τρεις μέρες. Η ομάδα ακόμη δεν έχει σωθεί μαθηματικά, χρειάζεται οπωσδήποτε μία νίκη. Το παιχνίδι με την Κύμη έχει χαρακτήρα τελικού κι έτσι θα προετοιμαστούμε.” Είπε αρχικά ο κόουτς του ΑΡΗ

Για την κατάσταση του Μποχωρίδη: Πρέπει να γίνουν εξετάσεις. Ο Λευτέρης ήθελε ν’ αγωνιστεί στο Β΄ ημίχρονο, αλλά ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος. Δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει. Είναι στην φτέρνα το πρόβλημα, οι εξετάσεις θα μας δείξουν την εικόνα.  

Προτεινόμενα Άρθρα