"Σκούπα" οι Σέλτικς τους Πέισερς

από AllAboutARIS

Οι Μπόστον Σέλτικς κυριάρχησαν για μία ακόμα φορά, κόντρα στους Πέισερς, βρήκαν μεγάλα σουτ από Χέιγουορντ και Μόρις και έφτασαν στη νίκη (110-106), παίρνοντας… σκούπα στη σειρά των πλέι οφ.

Η πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας είναι οι Μπόστον Σέλτικς. Η ομάδα του Μπραντ Στίβενς τελείωσε τη δουλειά απέναντι στους Πέισερς με τρόπο.. εμφατικό. Κι αυτό γιατί πήρε τα ηνία από τα μέσα της τρίτης περιόδου και χωρίς να κοιτάξει πίσω έφτασε στη νίκη, κάνοντας το 4-0!

Οι «Κέλτες» είχαν για μία ακόμα φορά ως σημείο αναφοράς την άμυνα, καθώς κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα παραγωγικότητας την ομάδα του Νέιτ ΜακΜίλιαν, στην οποία ήταν εμφανής η απουσία του Βίκτορ Ολαντίπο. 

Συν τοις άλλοις, οι Σέλτικς κατάφεραν να «χτίσουν» προβάδισμα χάρη στην παρουσία των Γκόρντον Χέιγουορντ και Μάρκους Μόρις, που με δικά τους μεγάλα σουτ «κλείδωσαν» τη μεγάλη νίκη της ομάδας του (92-101, 1’04” πριν από το τέλος). Οι Πέισερς δεν είχαν απαντήσεις και έτσι οι Σέλτικς έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά της Αναντολής, όπου περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Μιλγουόκι Μπακς – Ντιτρόιτ Πίστον, με τα «ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο να προηγούνται με 3-0.

Γκόρντον Χέιγουορντ και Μάρκους Μόρις ηγήθηκαν για την ομάδα τους στην τέταρτη νίκη στα φετινά πλέι οφ. Ο πρώτος μέτρησε 20 πόντους, ενώ ο δεύτερος π΄ροσθεσε 18, ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Ο Κάιρι Ίρβινγ ήταν άστοχος (4/13 σουτ), αλλά είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ μέτρησε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από τους Πέισερς ξεχώρισε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς με 22 πόντους (6/14 σουτ), με τον Ντάρεν Κόλισον να προσθέτει 19 πόντους και 6 ριμπάουντ, όμως οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Προτεινόμενα Άρθρα