Στα ημιτελικά με σούπερ Ντουράντ οι Ουόριορς (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Ουόριορς επικράτησαν εύκολα 129-110 στο Game 6 των Κλίπερς μέσα στο Λος Άντζελες,

Οι πρωταθλητές σοβαρεύτηκαν απέναντι στους αξιόμαχους Κλίπερς και αυτή τη φορά δεν έδωσαν δικαιώματα. Μετά το πρώτο 12λεπτο (31-35) πήραν εύκολα μια ασφαλή διαφορά την οποία και συντήρησαν ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Ντουράντ ήταν αφηνιασμένος και αποφασισμένος να διατηρήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με αποτέλεσμα να το πάρει προσωπικά. Έτσι το 72-53 με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο, ήρθε απολύτως φυσιολογικά, με τους Κλίπερς να δείχνουν ότι θέλουν αλλά να μην μπορούν.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο 12λεπτο με την διαφορά να φτάνει ακόμα και στο +26 (102-76) για τους «πολεμιστές». Στην τέταρτη περίοδο οι Ουόριορς κάπου χαλάρωσαν, οι Κλίπερς το πάλεψαν αλλά ήταν αδύνατο να πετύχουν πάλι τη μεγάλη ανατροπή.

Οι Ουόριορς επικράτησαν 129-110 έκαναν το 4-2 στη σειρά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα ημιτελικά της Δύσης εκεί όπου θα βρουν απέναντί τους, τους Ρόκετς, στο πιο ενδιαφέρον ίσως φετινό ζευγάρι.

Ο Ντουράντ σταμάτησε στους 50 πόντους σε 42 λεπτά με 6/14 τρίποντα, ενώ ο Γκριν έκανε triple double με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ, αλλά και 4 κλεψίματα. Στους 24 πόντους ο Κάρι.

Από πλευράς Κλίπερς, ξεχώρισε ο Γκαλινάρι με 29 πόντους, με τον Ουίλιαμς να μένει μακρυά από τον καλό του εαυτό και να μένει στους 8 πόντους με 3/21 σουτ.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα