Φάκελος από τον ΕΣΑΚΕ στον εισαγγελέα για το Πανιώνιος-Χολαργός

από AllAboutARIS

Το ματς του Πανιωνίου με τον Χολαργό προκάλεσε αντιδράσεις και ο ΕΣΑΚΕ στέλνει φάκελο στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για διερεύνηση.

Tο ματς του Πανιώνιου με τον Χολαργό έμοιαζε ως το πιο… αδιάφορο της 26ης αγωνιστικής της Basket League, όμως είναι τελικά αυτό που σηκώνει την μεγαλύτερη ίσως… θύελλα αντίδρασεων. 

Οι στοιχηματικοί δείκτες, ξάφνιασαν και προκάλεσαν έντονες απορίες, αφού ο Χολαργός έπιανε τιμές… ακλόνητου φαβορί (1,10), ενώ ακόμα και όταν ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά (39-37 στο 15′), οι εταιρείες είχαν το χάντικαπ, που έπρεπε να καλύψουν οι φιλοξενούμενοι στο 10,5 ή ακόμα και στο 14,5!

Μάλιστα, ο ΟΠΑΠ είχε αποσύρει τον στοιχηματισμό από το συγκεκριμένο ματς (που ήταν εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά και κατέληξε στον Χολαργό με το τελικό 110-90), ενώ η ξαφνική απουσία του Βασίλη Φραγκιάαπό τον πάγκο του «Ιστορικού» και του αρχισκόρερ και ηγέτη Ντέιβιον Μπέρι από το παρκέ προκάλεσαν νέες απορίες.

Με αφορμή όσα έγιναν και με βάση όλα τα δεδομένα, οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ θορυβήθηκαν και υπήρξε εντολή να συγκεντρωθούν δημοσιεύματα και στοιχεία, ώστε να σταλθούν, μαζί ενδεχομένως και με το βίντεο του αγώνα, στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Εκείνος θα διερευνήσει αν υπήρξε ζήτημα σε στοιχηματικό επίπεδο και μένει να δούμε το αποτέλεσμα της διαδικασίας για ένα ματς που έχει ήδη στιγματιστεί. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X