Το μπαν θα καθορίσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μεγαλύτερο θέμα που έχει να διαχειριστεί η ΚΑΕ, είναι αυτό της απαγόρευσης των μεταγραφών και πάνω σε αυτό επικεντρώνονται οι άνθρωποι του ΑΡΗ, καθώς από την λύση ή όχι θα εξαρτηθεί το πως θα προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός, για τη νέα σεζόν.

Όπως αποδείχθηκε φέτος, είναι εξαιρετικά ριψοκίνδυνο, η ομάδα να πορευτεί με απαγόρευση μεταγραφών. Και αν πέρυσι οι επιλογές στους ξένους ήταν περισσότερες, φέτος έχουν μειωθεί ακόμη περισσότερο, μιας και οι παίκτες των οποίων το δελτίο βρίσκεται στην Ελλάδα, πριν τις 22/01/2018, δεν ξεπερνούν τους δέκα.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι, η ομάδα πρέπει ν’ απαλλαγεί από αυτό το βάρος εν όψει της νέας σεζόν. Το συνολικό ποσό αυτή την στιγμή που καλείται ν’ αποπληρώσει η ΚΑΕ, ξεπερνάει τις 600 χιλιάδες ευρώ (περίπου 630.000), αλλά με μια γενναία προκαταβολή (ο κ. Γουλιέλμος σημείωσε πως χρειάζεται σε πρώτη φάση, ένα ποσό κοντά στις 200.000), μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία, ώστε ν’ αποδεσμευτεί η εταιρεία από το συγκεκριμένο πρόβλημα
.
Μέσα στο επόμενο διάστημα, το θέμα της επίλυσης του μπαν θα είναι από τα πρώτα στην λίστα των ανθρώπων του ΑΡΗ και μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα