Η λύση του μπαν και η παράλληλη έρευνα στην αγορά

από AllAboutARIS

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έχει θέσει ως προτεραιότητα να αποτινάξει από πάνω της το απαγορευτικό των μεταγραφών, για να μπορεί το καλοκαίρι να επιλέξει παίκτες από την ελεύθερη αγορά. Παράλληλα με αυτή την προσπάθεια, οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών και από την Basket League.

Παρά το γεγονός ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σε πέντε μήνες, κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική για την ομάδα και οι διοικούντες την Κ.Α.Ε., θέλουν να κάνουν καθημερινά κι ένα βήμα μπροστά. Όπως είναι φυσικό, το βάρος έχει πέσει στο πως θα λυθεί τον μπαν και θ’ αποκτήσει και πάλι ο ΑΡΗΣ το δικαίωμα μεταγραφών, από την ελεύθερη αγορά. Παράλληλα με αυτή την προσπάθεια, οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε., τσεκάρουν και περιπτώσεις ξένων από την ελληνική λίγκα, των οποίων το δελτίο είναι στην Ελλάδα, πριν την επιβολή της ποινής (πριν από τις 22/01/2018, δηλαδή). Παίκτες που απασχόλησαν την ομάδα και το περσινό καλοκαίρι, όπως ο Μιλόσεβιτς ή ο Αντουέιν Ουίγκινς ή ο Τζαμάλ Νίξον.

Το αν θα μπει η ομάδα σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με ξένους από την Basket League, θα φανεί το προσεχές διάστημα. Προς το παρόν, γίνεται μία έρευνα για το ποιοι παίκτες, θα μπορούσαν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα