Έκανε το 1-1 η Χίμκι

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Για τους ηττημένους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Έρικ ΜακΚόλουμ (23π.)

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες της επί των Μοσχοβιτών, οι οποίοι με το διπλό στο Καζάν ισοφάρισαν τη σειρά. 

 
Θυμίζουμε πως πρόκειται για μια κρίσιμη σειρά αγώνων, αφού ο νικητής θα πάρει και κατά πάσα πιθανότητα το εισιτήριο για την Euroleague. Ο μόνος τρόπος για να το χάσει, είναι αν η Ζενίτ περάσει την ΤΣΣΚΑ στους άλλους ημιτελικούς. Επομένως, καταλαβαίνει κανείς το σπουδαίο διακύβευμα των ημιτελικών Ούνικς – Χίμκι, αφού ο νικητής τους στην ουσία… αγκαλιάζει την έξοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στο Game 2 κορυφαίος του Ρίμας Κουρτινάιτις ήταν ο Αλεξέι Σβεντ, που σημείωσε double – double (25π., 10ασ.), ενώ ο Γιάνις Τίμα, που αγωνίζεται ως δανεικός στους Ρώσους από τον Ολυμπιακό μέτρησε 10 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. 

Για τους ηττημένους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Έρικ ΜακΚόλουμ (23π.) και ο Τζαμάρ Σμιθ (20π.). Όμως, η Ούνικς παρά τα 13/21 τρίποντά της και τις… μηχανές σκοραρίσματος στην επίθεσή της, «προδόθηκε» από την άμυνά της και γνώρισε την ήττα. 

Τα Δεκάλεπτα: 23-21, 47-48, 72-79, 98-103

Προτεινόμενα Άρθρα