Το πλάνο για Καστρίτη και το ερωτηματικό με το μπαν

από AllAboutARIS

Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οι διοικούντες την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σκοπεύουν να κάνουν μία κουβέντα με τον Γιάννη Καστρίτη και ν’ αναλύσουν όλα τα δεδομένα, εν όψει της νέας σεζόν.

Το θέμα της άρσης του μπαν εξακολουθεί και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την “κιτρινόμαυρη” Κ.Α.Ε., καθώς από την εξέλιξή του, θα καθοριστεί και σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα μπορέσει η ομάδα να πορευτεί χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών, δεν υπάρχει ακόμη, καθώς δεν έχει συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται, για να δοθεί ως προκαταβολή στους παίκτες που δικαιώθηκαν από την FIBA και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει γίνει, ακόμη, κάποια κίνηση που ν’ αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι μέρες όμως κυλούν και οι διοικούντες την Κ.Α.Ε., σκοπεύουν να προχωρήσουν σ’ ενέργειες, που αφορούν την νέα χρονιά και θα ξεκινήσουν από το θέμα του προπονητή. Τόσο η ομάδα, όσο και ο Γιάννης Καστρίτης, έχουν εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να τεθούν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο κ. Γουλιέλμος υπολογίζει να κάνει μία κουβέντα επί παντός επιστητού με τον Έλληνα κόουτς, όπου θα του δώσει εικόνα σε τι στάδιο βρίσκεται το θέμα του μπαν και αν θα μπορέσει να λυθεί άμεσα ή αν θα πρέπει να ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων με τους Έλληνες παίκτες του ρόστερ και με περιπτώσεις ξένων αθλητών από την Basket League, που μπορούν ν’ αποκτηθούν, μέχρι να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο κομμάτι του μπαν.

Προτεινόμενα Άρθρα