Μέρα εξελίξεων για τη συνάντηση Γουλιέλμου – επιφανών

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο μήνας που μπήκε το Σάββατο είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον ΑΡΗ, ο οποίος βρίσκεται σε αγωνιώδη αναζήτηση εσόδων, προκειμένου να άρει τα ban από τη ΦΙΜΠΑ και παράλληλα να φανεί συνεπής στις πολλές υποχρεώσεις του.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γουλιέλμος, γνωστοποίησε εδώ και λίγο καιρό την πρόθεσή του να οργανώσει μία συγκέντρωση επιφανών φίλων της ομάδας, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά τους. Μία βοήθεια που μπορεί να δοθεί είτε με μορφή χορηγίας, είτε με παραχώρηση μετοχών.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν οριστικοποιήθηκε κάποια μέρα για τη συνάντηση που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Άλλωστε, για να «κλείσει» ένα τέτοιο «ραντεβού» πρέπει να γίνει συνεννόηση πολλών ανθρώπων για την ακριβή μέρα και ώρα. Εξελίξεις αναφορικά μ’ αυτό το θέμα αναμένεται να τρέξουν σήμερα, αφού στόχος της ΚΑΕ είναι να γίνει η εν λόγω συνάντηση μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε, μιας και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος…

Τον τελευταίο καιρό ο κ. Γουλιέλμος έκανε αρκετές επαφές, με ανθρώπους τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας. Τα μηνύματα που έλαβε δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικά, ειδικά από τις εντός των τειχών επαφές του, αφού συνάντησε αρκετές περισσότερες αρνήσεις από καταφατικές απαντήσεις. Γι’ αυτόν το λόγο επιδιώκει άμεσα μία τετ α τετ συνάντηση με όσους μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Στόχος είναι να τους εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση και να μιλήσει με αριθμούς για τις άμεσες ανάγκες που υπάρχουν.

Από την εξέλιξη αυτής της προσπάθειας, θα φανεί άμεσα και τι μέλλει γενέσθαι με τα ban της ΦΙΜΠΑ, αφού το ποσό που απαιτείται για να προχωρήσουν οι εν λόγω υποθέσεις, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει…

Προτεινόμενα Άρθρα