Θέλει Euroleague μέσω wild card η Ούνικς Καζάν του Πρίφτη

από AllAboutARIS

Την συμμετοχή της στην Euroleague της επόμενης περιόδου θα διεκδικήσει η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, σύμφωνα με τον πρόεδρό της Γεβγκένι Μπογκάτσεφ.

Η ρωσική ομάδα αποκλείστηκε από τους τελικούς της VTB και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι εγκατέλειψε την προσπάθεια. “Θα καταθέσουμε αίτηση για να βρεθούμε στην Ευρωλίγκα μέσω wild card. Είναι δύσκολο να πούμε εάν θα γίνει η επιλογή υπέρ μας. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του πρωταθλήματος στη Γερμανία. Yπογράψαμε μία συμφωνία πως σε κάθε περίπτωση θα παίξουμε σε μία Euroleague τα επόμενα χρόνια. Αρνηθήκαμε το FIBA Basketball Champions League” δήλωσε στην “Izvestia” ο πρόεδρος της Ούνικς, Γεβγκένι Μπογκάτσεφ. 

Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα κριθούν με το αν η Άλμπα προκριθεί στους τελικούς στην γερμανική Bundesliga με τον Τζόρντι Μπερτομέου να επισημαίνει σχετικά: “Για να παρθεί η τελική απόφαση γύρω από την wild card, θα πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα. Θα πάρει χρόνο να εξετάσουμε όλους τους υποψήφιους και θα γίνει ένα γενικό συμβούλιο για την τελική απόφαση. Είναι αδύνατον να αποφασίσουμε πριν τα μέσα Ιουλίου”.

Προτεινόμενα Άρθρα