Πιέζουν οι πιστωτές

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει στην πλάτη του πολλά βάσανα και το διάστημα που διανύουμε μόνο εύκολο δεν είναι για την ΚΑΕ.

Όπως έχει επισημανθεί από το AllaboutARIS, το θέμα του ban δεν είναι το μόνο που απασχολεί, ή πρέπει να απασχολεί την ΚΑΕ. Υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις που λίγο θέλουν να γίνουν «βραχνάς» για την ομάδα. Μία κατηγορία είναι οι εκτός ban και Άρθρου 99 έχοντες λαμβάνειν. Ως επί το πλείστον, από την ομάδα της σεζόν 2016-17 (από την οποία προέρχονται εκτός των άλλων και τα επτά από τα οκτώ ban της ΦΙΜΠΑ).

Οι εν λόγω πιστωτές, που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος αρκετούς μήνες, πιέζουν για να (ξανα)βρεθεί ένα σημείο επαφής. Το γεγονός ότι κάποιοι έχουν στα χέρια τους διαταγές πληρωμής και έτοιμες τις αιτήσεις για την κατάπτωση της εγγυητικής, μόνο ενθαρρυντικό δεν είναι για την ΚΑΕ.

Σε μία «νεκρή», οικονομικά, εποχή, ο ΑΡΗΣ καλείται να βρει χρήματα για να διευθετήσει τις πολλές εκκρεμότητές του. Από αυτό το εγχείρημα, θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον της ομάδας. Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και το τελευταίο που χρειάζεται η ΚΑΕ αυτήν τη στιγμή είναι νέες καταπτώσεις και προσφυγές.

Την ίδια ώρα, η συνάντηση του Δημήτρη Γουλιέλμου με τους επιφανείς φίλους της ομάδας, που είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά, δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα και είναι πιθανό να προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα. Από το ποιοι θα δώσουν το «παρών», αλλά κυρίως από το ποιοι και θα εκφράσουν τη θέληση να συνδράμουν, εξαρτώνται επίσης πολλά.

Προτεινόμενα Άρθρα