Ένας χρόνος χωρίς τον Βασίλη…

από Αντώνης Γκάτζιος

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Στις 12 Ιουνίου του 2018 ένας από τους πιο αθόρυβους, πλην μεγαλύτερους και συνεπείς «εργάτες» του μπασκετικού ΑΡΗ έφευγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον Βασίλη Βουρτζούμη.

Σήμερα (9/6) τελέστηκε, στο Βαθύλακο όπου ζούσε,  το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το χαμό του επί σειρά πολλών ετών μάνατζερ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 52 ετών μετά από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη Βουρτζούμη τίμησαν τη μνήμη του δίνοντας το «παρών» στο μνημόσυνο.

Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, ενώ παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Λευτέρης Αρβανίτης, αλλά και ο κόουτς της Ούνικς Καζάν, Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν από την Αθήνα για να τιμήσει τον στενό φίλο και συνεργάτη του. Το «παρών» έδωσε επίσης και ο επί σειρά ετών γενικός διευθυντής του Α.Σ. και εκπρόσωπος του ΑΡΗ στην ΕΟΚ, Νίκος Αμανίδης. 

Παρών ήταν φυσικά και ο αδερφός του, Βαγγέλης, ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Δημήτρη Πρίφτη. Μαζί με τα υπόλοιπα νυν και πρώην μέλη της ομάδας, θυμήθηκαν και εξιστόρησαν πολλά για τον Βασίλη, ο οποίος δε θα σβηστεί ποτέ από τη μνήμη όσων ανθρώπων τον γνώρισαν και τον έζησαν, κυρίως λόγω του ήθους και της ακεραιότητας που τον διέκριναν.

Προτεινόμενα Άρθρα