Όταν ο Πρίφτης (ξανα)συνάντησε τον μικρό Γιαννάκη (pics)

από Αντώνης Γκάτζιος

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια… Ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να βρέθηκε μόνο για λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη, για το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλη Βουρτζούμη, όμως δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με έναν καλό φίλο του.

Ο λόγος για τον μικρό Γιαννάκη. Ο νεαρός φίλος του ΑΡΗ τιμήθηκε πριν από λίγο καιρό από την ΚΑΕ για την ανελλιπή παρουσία του στο «Nick Galis Hall» και είναι η μεγάλη αδυναμία του Έλληνα κόουτς, από την τριετία που κάθισε στον «κίτρινο» πάγκο. Πριν και μετά από κάθε αγώνα, ο Πρίφτης έσπευδε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει, δίνοντάς του μεγάλη χαρά.

Σήμερα (9/6), ο κόουτς της Ούνικς Καζάν, έκανε ταξίδι – αστραπή στη Θεσσαλονίκη για να παραβρεθεί στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη. Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, έσπευσε να συναντήσει τον Γιαννάκη, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του μόλις τον είδε.

* Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται (μετά από σχετική άδεια της ίδιας και του Δημήτρη Πρίφτη) από τη σελίδα της μητέρας του Γιαννάκη, Μαρίας, στο facebook.

Προτεινόμενα Άρθρα