Στέψη ή… παράταση στους τελικούς της Basket League

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα στο Game 3 της σειράς των τελικών (21:00) με την ομάδα του Ρικ Πιτίνο να έχει… match ball τίτλου,

Eπειτα από την εμφατική νίκη στην Πάτρα (92-80) στο Game 2 της σειράς των τελικών, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια… ανάσα από την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να πάρει σκούπα απέναντι στον Προμηθέα, μπροστά στον κόσμο της, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια του Game 3 των τελικών έχουν εξαντληθεί από το απόγευμα της Τετάρτης, με την «πράσινη» ΚΑΕ να έχει ορίσει γενική είσοδο στο 1 ευρώ για τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, οι άνθρωποι των «πράσινων» έχουν επιμεληθεί τα πάντα για την φιέστα μετά το παιχνίδι, σε περίπτωση που έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο Αμερικανός προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μάλιστα τους ζήτησε να παίξουν το καλύτερο δυνατό μπάσκετ που μπορούν ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής.

Στην αντίπερα όχθη, ο Προμηθέας θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς προβλήματα. Ο Μάκης Γιατράς θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σκοπός του Προμηθέα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε όλο το 40λεπτο και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα