Όλα ανοιχτά με Καστρίτη

από Αντώνης Γκάτζιος

Από τη στιγμή που έχει ληφθεί η απόφαση από τον ΑΡΗ να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός με ban, πρέπει να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή.

Ο Γιάννης Καστρίτης συνεχίζει την προετοιμασία της Εθνικής U19 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης και περιμένει την ειδοποίηση του Δημήτρη Γουλιέλμου, για τη συζήτηση που θα καθορίσει αν η συνεργασία τους θα έχει μέλλον. Μέχρι τώρα έχει γίνει μόνο μία «επιδερμική» κουβέντα, στην οποία εκφράστηκε η εκατέρωθεν επιθυμία για να συνεχίσουν οι δύο πλευρές να πορεύονται μαζί, αλλά μέχρι εκεί.

Οι δύο άνδρες πρέπει να συζητήσουν επιμέρους πράγματα που αφορούν στο σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος κόουτς δεν είναι αρνητικά διακείμενος στο να σχεδιάσει μία ομάδα με ban, όμως δεν είναι αυτό το μόνο ζήτημα. Υπάρχουν ζητήματα που έχουν να κάνουν και με τη λειτουργία της ομάδας, το μπάτζετ και τους στόχους που θα τεθούν.

Αυτήν τη στιγμή, ουδείς μπορεί να προδικάσει τι μέλλει γενέσθαι με τον Καστρίτη, παρά τη θετική «αύρα» που υπάρχει και από τις δύο πλευρές για παραμονή του. Είναι ένα θέμα που λογικά θα έχει εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα, αφού σε περίπτωση που οι δύο πλευρές τα βρουν, πρέπει να ξεκινήσουν οι «ζυμώσεις» για το σχεδιασμό, ενώ σε περίπτωση που δε βρεθεί η “χρυσή τομή”, πρέπει ο ΑΡΗΣ να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές λύσεις του.

Προτεινόμενα Άρθρα