Εβδομάδα εξελίξεων (;) στην ΚΑΕ

από Αντώνης Γκάτζιος

Διανύοντας το τελευταίο 15μερο του Ιουνίου, η εβδομάδα που ξεκινά αύριο (16/6) αναμένεται (;) να σηματοδοτήσει εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Προς τι το παραπάνω ερωτηματικό; Επειδή ουδείς γνωρίζει τι ξημερώνει για τον ΑΡΗ. Όμως ο χρόνος, πλέον, πιέζει και την επόμενη εβδομάδα πρέπει να «τρέξουν» κάποια θέματα που είναι σε άμεση προτεραιότητα.

Η έλευση του Δημήτρη Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη (αναμένεται να δώσει το «παρών» στο 1ο ARIS Business Forum που θα γίνει την Τετάρτη 19/6 στο «Nick Galis Hall») λογικά θα δρομολογήσει κάποιες εξελίξεις. Ποιες είναι αυτές;

1) Το θέμα της διευθέτησης των φετινών οφειλών. Θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, ώστε να ληφθούν οριστικές αποφάσεις και να γίνουν επαφές με παίκτες που είτε σε πρώτη φάση δεν υπολογίζονται (όπως οι πέντε Αμερικανοί), είτε θέλει η ΚΑΕ να τους κρατήσει (βλέπε Μποχωρίδη, Τολιόπουλο).

2) Η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ. Αυτήν τη στιγμή στο δ.σ. υπάρχουν μόνο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου και ο πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Έχουν γίνει επαφές για τη στελέχωση του συμβουλίου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πενταμελές. Ο πιο σίγουρος αυτήν τη στιγμή φέρεται να είναι ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, πέραν των κ.κ. Παπαγεωργίου και Ψηφίδη.

3) Το θέμα προπονητή. Ο ΑΡΗΣ θα ξεκινήσει το σχεδιασμό του με δεδομένα τα ban της ΦΙΜΠΑ «και βλέπουμε», οπότε αναμένεται επαφή με τον Γιάννη Καστρίτη για να ξεκαθαριστεί αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της ομάδας.

Αυτά είναι μόνο τρία από τα θέματα που υπάρχουν στην «ατζέντα» και έχουν προτεραιότητα για την ΚΑΕ. Ο μεγάλος «βραχνάς», φυσικά, είναι τα χρήματα που απαιτούνται για να «αναπνεύσει» η ομάδα…

Προτεινόμενα Άρθρα