Η άφιξη Γουλιέλμου και οι απαραίτητες απαντήσεις

από Αντώνης Γκάτζιος

Μία ημέρα έμεινε για τη διεξαγωγή του 1ου ARIS Business Forum και άπαντες περιμένουν η προγραμματισμένη για σήμερα (18/6) άφιξη του Δημήτρη Γουλιέλμου στη Θεσσαλονίκη να σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα δώσει το «παρών» στο φόρουμ που θα διεξάγει η ομάδα, και παράλληλα όλοι περιμένουν κάποιες απαντήσεις σε καίρια θέματα που αφορούν την ομάδα. Ο ίδιος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους συνεργάτες του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει “τρέξει” κάποια εξέλιξη που να δείχνει “φως” για τον ΑΡΗ, με τόσα ανοιχτά μέτωπα να υπάρχουν, με αποτέλεσμα άπαντες να αγωνιούν, περιμένοντας τις εξαγγελίες του.

Αυτήν τη στιγμή, όλος ο οργανισμός του μπασκετικού ΑΡΗ περιμένει από το μεγαλομέτοχο τις κινήσεις που θα βάλουν σε μία σειρά την ομάδα, τόσο λειτουργικά, εν όψει της νέας σεζόν, όσο και οικονομικά. Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα αταίωσε αρκετά τις εμφανίσεις του στα γραφεία της ΚΑΕ και αυτό το διήμερο αναμένεται να δώσει το “παρών”. Από αυτά που θα πει σε διοίκηση και συνεργάτες, αναφορικά με τις κινήσεις πιυ σκοπεύει να κάνει θα διαφανεί και αν υπάρχει κάποια ελπίδα για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Μένει να φανεί, δε, αν σχεδιάζει και κάποια ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο, ώστε οι φίλαθλοι να πληροφορηθούν το μέγεθος του προβλήματος της ΚΑΕ και τις πιθανές λύσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα