Ζήτησε απαντήσεις, αλλά δεν πείστηκε από Γουλιέλμο το ARIS ATHENS CLUB (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Αντιπροσωπεία του ARIS ATHENS CLUB επισκέφθηκε τον Δημήτρη Γουλιέλμο στο γραφείο του στην Αθήνα και του μετέφερε την αγωνία των φίλων της ομάδας για τις (μη) εξελίξεις στον ΑΡΗ.

Τα μέλη του ARIS ATHENS CLUB συζήτησαν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για όλα τα θέματα που “καίνε” την ομάδα, όμως δεν έφυγαν ικανοποιημένα απ’ αυτά που άκουσαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωσή του, το Club αναφέρει ότι πίστεψε από λίγα έως… τίποτα απ’ αυτά που είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η αναφορά του ARIS ATHENS CLUB:

«Μετά την πρώτη επίσκεψη που βρήκαμε την πόρτα κλειστή ακολούθησε η σημερινή παρέμβαση. Η αρχική έντονη απροθυμία για οποιαδήποτε συζήτηση ευτυχώς για όλους μας ξεπεράστηκε. Η κουβέντα ήταν μακρά αλλά τελικά φύγαμε χωρίς κάποια ουσιαστική διαβεβαίωση για το παρον και το μέλλον της ομάδας. ΟΛΑ τα θεματα ειναι ανοιχτά. Μπαν, αγωνιστικό ρόστερ, παλέ, σχέσεις με ΑΣ.

Πρόεδρε και ιδιοκτήτη της ναυαρχίδας του συλλόγου, σε ακούσαμε προσεκτικά, μας είπες πολλά, πιστέψαμε από ελάχιστα… έως τίποτα.

Η ομάδα ακροβατεί επικίνδυνα, απαιτούμε αρση του μπαν μέχρι τελος του μηνα και να τρέξουν και όλα τα υπόλοιπα θέματα για τον προγραμματισμό της ομαδας ΑΜΕΣΑ.

ARIS ATHENS CLUB – ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Υ.Γ Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να τρίτη επίσκεψη.

ΥΓ2. Καλούμε όλα τα αδέλφια σε αγωνιστική επαγρύπνηση και δράσεις».

Προτεινόμενα Άρθρα