Τι συζήτησαν Γουλιέλμος – ARIS Athens Club

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ξαφνιάστηκε όταν είδε μέλη του ARIS Athens Club στο γραφείο του, στην Αθήνα. Δέχτηκε, μετά από μία σχετική πίεση, να συνομιλήσει μαζί τους και το club ανακοίνωσε ότι τα περισσότερα, αν όχι όλα, απ’ αυτά που είπε, δεν έπεισαν.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ τόνισε ότι έχει βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ΚΑΕ. Όταν ρωτήθηκε “από δω και πέρα τι γίνεται;”, παραδέχτηκε την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει, τόνισε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ονόμασε δύο ανθρώπους, από την οικογένεια του ΑΡΗ, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν κάποιο ποσό έκαστος.

Για την υπόθεση των ban, είπε στα μέλη του club ότι οι τρεις από τους πέντε παίκτες (Σανικίτζε, Ντραγκίτσεβιτς, Μαρμπλ) είναι ανένδοτοι ως προς το «κούρεμα» των οφειλομένων και πως αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Επισήμανε επίσης ότι θα προσπαθήσει να λύσει το θέμα μέχρι το τέλος του μήνα. Παράλληλα, μίλησε και για το τηλεοπτικό θέμα, τονίζοντας ότι ο ΑΡΗΣ θα κάνει αυτό που επιτάσσει το συμφέρον του, αν δε βρεθεί άκρη με την κεντρική διαχείριση.

Όπως ανακοίνωσε το club, αυτά που άκουσε δεν το ικανοποίησαν. Οι φίλοι του ΑΡΗ τόνισαν στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ότι ανησυχούν ιδιαίτερα για την πορεία που έχει πάρει η ναυαρχίδα του συλλόγου και του επισήμαναν ότι περιμένουν να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα