Διπλή έκπληξη στο 3ο Learning Playing camp του ΑΡΗ

από Αντώνης Γκάτζιος

Το 3ο Learning Playing camp που διοργανώνεται από το ARIS School of Basketball στο "Nick Galis Hall", συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα και χθες (18/6) μία διπλή έκπληξη περίμενε τους νεαρούς "φοιτητές} του καμπ.

Αρχικά, η επίσκεψη της πρώτης ελληνικής ομάδας μπάσκετ με έδρα τη Στουτγάρδη και στη συνέχεια προβολή βίντεο από την εφηβική ομάδα που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ελευθερούπολης.

Αναλυτικά το ARIS School of Basketball αναφέρει:

“Χθες, ημέρα Τρίτη, ξεκίνησε η δεύτερη και τελευταία εβδομάδα του 3ου Learning Playing camp που διοργανώνεται από το ARIS School of Basketball. Χθες τα παιδια περίμεναν δυο ευχάριστες εκπλήξεις: Τους επισκέφτηκε αρχικά η πρώτη ελληνική ομάδα μπάσκετ από τη Γερμανία με έδρα τη Στουτγάρδη. Τα παιδια συμμετείχαν όλα μαζί στις ασκήσεις δείχνοντας οτι η «γλώσσα» του μπάσκετ ειναι παγκόσμια.

Η δεύτερη έκπληξη αφορούσε προβολή βίντεο με φάσεις απο την πορεία της εφηβικής ομαδος που κατέκτησε την τρίτη θέση στην Ελλαδα που ετοιμάστηκε και προβλήθηκε στην αίθουσα που γινεται το σκάουτιγκ της αντρικής ομάδος, δείχνοντας ότι η εικόνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο μπάσκετ”.

Προτεινόμενα Άρθρα