Θέλουν τετ α τετ με τον Γουλιέλμο οι "παλιοί"

από Αντώνης Γκάτζιος

Πριν από δύο μέρες το AllAboutARIS ανέφερε ότι ένας διόλου αμελητέος «πονοκέφαλος» στον ΑΡΗ, είναι τα νυν μέλη της ομάδας, που έχουν λαμβάνειν και πέραν της φετινής χρονιάς. Παίκτες, τεχνικό τιμ και σταφ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία παικτών, όπως αναφέρθηκε, ανήκουν οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Χρηστίδης, Βεργίνης και Μπελ. Όλοι τους περιμένουν να πληροφορηθούν κάτι σχετικά με τα οφειλόμενα, όμως αυτό δεν έχει γίνει ως τώρα. Οι Έλληνες παίκτες συνομίλησαν με ιθύνοντες του ΑΡΗ και ζήτησαν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι, όμως αυτήν την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Και περιμένουν μία συνάντηση με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έχει επισημανθεί, το φετινό άνοιγμα του ΑΡΗ είναι δύο μηνών. Όμως για τους συγκεκριμένους παίκτες το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Χρηστίδης ήταν και πέρυσι στην ομάδα, ενώ Φλιώνης και Χρηστίδης έπαιζαν στον ΑΡΗ και την, επίσης καταστροφική οικονομικά, περίοδο 2016-17. Την ίδια ώρα, ο Βεργίνης ακόμα έχει οφειλές από το Άρθρο 99, από την παλιότερη παρουσία του στον ΑΡΗ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι οφειλές είναι μεγάλες και οι παίκτες (έχουν κάθε λόγο να) είναι θορυβημένοι από την «ούτε φωνή, ούτε ακρόαση» του τελευταίου διαστήματος, θέλοντας μία συνάντηση με τον ιδιοκτήτη.

Φυσικά, δεν είναι οι μόνοι. Την ίδια ενημέρωση περιμένουν και οι ξένοι παίκτες της ομάδας, αλλά και οι εκτός ban πιστωτές…

Προτεινόμενα Άρθρα