"Απομακρύνεται" ο Καστρίτης

από Αντώνης Γκάτζιος

23 Ιουνίου σήμερα και ο ΑΡΗΣ δεν έχει συζητήσει με τον Γιάννη Καστρίτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Και κάθε μέρα που περνά, ο 37χρονος κόουτς απομακρύνεται από το «Nick Galis Hall”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον ομοσπονδιακό κόουτς της Εθνικής U19 υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Basket League με αρκετή… χιλιομετρική απόσταση μεταξύ τους. Ο ίδιος ο Καστρίτης δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους, αφού έχει δώσει το λόγο του ότι η πρώτη ομάδα με την οποία θα μιλήσει είναι ο ΑΡΗΣ. Μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την ΚΑΕ προς τον Έλληνα προπονητή για κάποιο τετ α τετ…

Πάντως σύμφωνα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, πρέπει να αλλάξει κάτι δραματικά για να παραμείνει ο Καστρίτης στον ΑΡΗ. Όπως έχει αναφερθεί, το ban δεν είναι το πρόβλημα για τον προπονητή, αλλά θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας, όπως και πιο επιμέρους ζητήματα που αφορούν στο δικό του κομμάτι εργασίας.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι «κιτρινόμαυροι» επιδιώξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάποιο ραντεβού με τον Καστρίτη. Ο τελευταίος περιμένει το κάλεσμα της ΚΑΕ, ώστε να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε για να συζητήσει πρώτα με τον ΑΡΗ. Δεν μπορεί να περιμένει… για πάντα, βέβαια, αφού είναι πιθανό όσο περνάει ο καιρός να κλείσουν πόρτες που έχουν ανοίξει γι’ αυτόν.

Προτεινόμενα Άρθρα