Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Κατσικάρης

από Αντώνης Γκάτζιος

Επιστροφή στους ευρωπαϊκούς πάγκους για τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τους Γιούτα Τζαζ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γκραν Κανάρια.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα σε ρόλο head coach επιστρέφει ο Φώτης Κατσικάρης. Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώτος Έλληνας που βρέθηκε σε προπονητικό staff ομάδας του ΝΒΑ, ολοκλήρωσε την παρουσία του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου και εργάστηκε στους Τζαζ και το πλευρό του Κουίν Σνάιντερ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κατσικάρης συμφώνησε με την Γιούτα για τριετές συμβόλαιο, η πρόθεσή του όμως να εργαστεί ξανά ως πρώτος προπονητής δίνει φινάλε στην θητεία του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πλέον, ο Νικαιώτης προπονητής επιστρέφει στην ισπανική λίγκα όπου έχει μακρά επιτυχημένη παρουσία, μιας και έδωσε τα χέρια με την Γκραν Κανάρια για διετές συμβόλαιο, ως αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνεθ.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Κατσικάρης επρόκειτο να προπονήσει τους Τζαζ στο επερχόμενο Summer League του Σολτ Λέικ Σίτι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί παρά θα βρεθεί στο Λας Βέγκας για… έρευνα παικτών που θα στελεχώσουν την επόμενη ομάδα του.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα