Καστρίτης: "Εξαιρετική ομάδα η Ρωσία, θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της Εθνικής απέναντι στις Φιλιππίνες στην πρεμιέρα του παγκόσμιου κυπέλλου της Κρήτης , έκανε αναφορά μεταξύ άλλων και στο επίπεδο δυσκολίας της σημερινής μάχης με την Ρωσία

Το αντιπρωσοπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να δυσκολεύτηκε εχθές βράδυ για 35 λεπτά απέναντι στους Ασιάτες ωστόσο πήρε την νίκη και συνεχίζει σήμερα με την πανίσχυρη Ρωσία (20:30).

Ο κόουτς της Εθνικής έκανε το σχόλιό του για την εικόνα της ομάδας χαρακτηρίζοντάς την φυσιολογική αλλά συνάμα ότι θα χρειαστεί βελτίωση και παράλληλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του αποψινού πολύ δύσκολου αγώνα.

“Περιμέναμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Παρουσιαστήκαμε λίγο παραπάνω αγχωμένοι από ό,τι θα έπρεπε, αλλά κι αυτό είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού, γιατί τα παιδιά μας θα πρέπει να περάσουν από αυτή τη διαδικασία. Το σημαντικό είναι πως πήραμε την πρώτη μας νίκη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας, ειδικά στην άμυνα. Ξέρουμε πως μπορούμε να παρουσιάσουμε πολύ καλύτερα πράγματα”

Και συνέχισε για το σημερινό ματς: “Έχουμε τώρα μπροστά μας τη Ρωσία, που είναι μια εξαιρετική ομάδα, με ψηλά κορμιά σε όλες τις θέσεις και σίγουρα θα πρέπει να υπερβούμε εαυτόν για να διεκδικήσουμε κάτι καλό στο παιχνίδι της Κυριακής”

Προτεινόμενα Άρθρα