Εθνική U19: Κάνει restart με Αργεντινή και φουλάρει για knock out

από AllAboutARIS

Μετά την ήττα από την Ρωσία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα U19 έχασε έδαφος στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης αλλά θέλει αρχής γενομένης από απόψε κόντρα στους Αργεντινούς (20:30) να ξεκινήσει την αντεπίθεση και ενόψει των knock out παιχνιδιών

Το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη έχει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου, αρκεί να κερδίσει σήμερα την Αργεντινή με 15 ή παραπάνω πόντους. Βέβαια αυτό μπορεί να επιτευχθεί και με απλή νίκη αν η Ρωσία ηττηθεί από τις Φιλιππίνες (συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες αυτό το σενάριο). Σε περίπτωση που οι Ρώσοι κάνουν την δουλειά τους απέναντι στους Ασιάτες και η Ελλάδα κερδίσει με 4 έως 15 πόντους, τότε η Εθνική μας θα τερματίσει δεύτερη. Το συνολικό average δεν θα είναι ευνοϊκό για τους διεθνείς μας αν κερδίσουν την Αργεντινή μέχρι 4 πόντους διαφορά και οι Ρώσοι κάμψουν την αντίσταση των Φιλιππίνων. Σε αυτή την περίπτωση θα είμαστε τρίτοι.

Ο τεχνικός της Ελλάδας θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Νίκο Αρσενόπουλο ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο αμφίβολος είναι ο Λεάντρο Μπολμάρο, το μεγάλο τους αστέρι, λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε στο προχθεσινό παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα