Οι υποψήφιοι "κοντοί": ο εξής ένας

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχει έτσι κι αλλιώς περιορισμένες επιλογές με δεδομένα τα ban από τη ΦΙΜΠΑ. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα αναφορικά με τους γκαρντ που μπορεί να πάρει.

Βασικά, ο πληθυντικός είναι… λάθος στην παραπάνω πρόταση, αφού ουσιαστικά ο ΑΡΗΣ μπορεί να αποκτήσει μόνο τον Τζαμάλ Νίξον! Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, πρώην του Λαυρίου, εμπίπτει στις επιτρεπόμενες για τον ΑΡΗ ημερομηνίες και είναι ο μοναδικός γκαρντ που μπορεί να αποκτήσει η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου από την ξένη αγορά. Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Κέβιν Ουέρ, ο οποίος έπαιξε στον Γ.Σ.Λ. Φάρο το 2017-18 και στη συνέχεια στον Καναδά, όπου δε χρειάζεται letter of clearance.

Ο Ντορόν Λαμπ χάθηκε (Νταρουσάφακα), ο Λάνγκστον Χολ έτσι κι αλλιώς ήταν απλησίαστος (έμεινε στον Προμηθέα), ενώ ο Τάιρον Μπρέιζελτον που θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο, είναι εκτός ημερομηνιών για… 25 μέρες, αφού αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο στις 16 Φεβρουαρίου του 2018.

Το AllAboutARIS ανέφερε την επαφή που έγινε πρόσφατα για τον Νίξον και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά με τα ban της ΦΙΜΠΑ (στον κύκλο του, ο Δημήτρης Γουλιέλμος επιμένει να αισιοδοξεί για το συγκεκριμένο θέμα…), θα εντείνει τις προσπάθειές του για να τον αποκτήσει. Το ότι ο Αμερικανός δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα ως τώρα είναι θετικό για τον ΑΡΗ, ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα