Ελεύθερος ο Μποχωρίδης!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ακόμα μία σημαντική απώλεια για τον ΑΡΗ. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του ΑΡΗ έστειλε στην ΚΑΕ το έγγραφο με το οποίο κάνει χρήση του όρου που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα. Ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του 25χρονου γκαρντ ενεργοποιήθηκε χθες (15/7) και από σήμερα (16/7) ο ίδιος είχε το δικαίωμα να κινήσει τη διαδικασία για να μείνει ελεύθερος, κάτι που συνέβη.

Στη συμφωνία προβλέπεται η κατάθεση, από την πλευρά του παίκτη, ενός «buy out», από τη στιγμή, όμως, που υπάρχουν οφειλόμενα, πιθανότατα θα γίνει συμψηφισμός.

Ο Μποχωρίδης έχει λαμβάνειν χρήματα από τη φετινή σεζόν, όπως και από το 2017-18, όπου δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός που έκανε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο (είχε «κουρέψει» την οφειλή). Πρόσφατα συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, όμως δεν πείστηκε απ’ όσα άκουσε, τόσο για τα οφειλόμενα, όσο και για την πορεία της ομάδας τη νέα σεζόν, και πήρε τη δύσκολη γι’ αυτόν απόφαση να μείνει ελεύθερος.

Ενδιαφέρον για τον Μποχωρίδη έχουν δείξει η ΑΕΚ και ο Ιωνικός Νίκαιας, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος έχει πλέον στο ρόστερ του Χολ, Λόουερι, Μπαμπ, Λίποβι και Κατσίβελη, στις περιφερειακές θέσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα