Το παράδειγμα του Μποχωρίδη

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έκανε χθες κάτι που λίγοι θα έκαναν στη θέση του.

Είχαν περάσει ώρες από τη στιγμή που έκανε χρήση στον όρο του συμβολαίου του που τον άφηνε ελεύθερο από τον ΑΡΗ. Με την κατάσταση στην ομάδα τόσο τεταμένη, θα υπήρχαν ελάχιστοι, αν όχι κανένας, που θα έδιναν το «παρών» στη συγκέντρωση του «Nick Galis Hall». Πάντα, βλέπετε, σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ο κίνδυνος να ακούσεις και κανένα… μπινελίκι, για την απόφασή σου να αποχωρήσεις.

Όμως ο διεθνής γκαρντ ήταν εκεί. Έχοντας την αγωνία και του τελευταίου φιλάθλου για το μέλλον της ομάδας. Ο ίδιος είχε ακούσει αρκετά από την ιδιοκτησία την τελευταία εβδομάδα. Προφανώς ήθελε να ακούσει και τι θα ειπωθεί από δημόσιο βήμα. Λίγη ώρα πριν, είχε ακόμα ένα ραντεβού με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει και να τον κρατήσει στην ομάδα. Άκαρπο ραντεβού.

Κι όμως, ο Μποχωρίδης ήταν εκεί, μαζί με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, και έμεινε ως το τέλος. Ίσως να περίμενε να ακούσει κάτι που θα άλλαζε τα δεδομένα και για τον ίδιο. Όμως κάτι τέτοιο δε φάνηκε να συμβαίνει. Όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, μάλιστα ο Ιωνικός Νίκαιας φέρεται να του έκανε μία εκπληκτική πρόταση για να τον αποκτήσει, ενώ υπάρχει και η επιλογή της ΑΕΚ, εφόσον παραχωρηθεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Δεν είναι μόνο αγωνιστικό θέμα η απώλεια Μποχωρίδη, κάτι που είναι βέβαια σημαντικό σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία. Είναι ότι ο ΑΡΗΣ χάνει παιδιά «δικά του», που ειδικά σε δύσκολες εποχές, η συνδρομή τους μετρά διπλά. Το ίδιο συνέβη και με τον Σάββα Καμπερίδη, το ίδιο πάει να συμβεί και με άλλους…

Προτεινόμενα Άρθρα