Προβληματισμός στον Α.Σ. και νέα κρούση στην ΚΑΕ

από Αντώνης Γκάτζιος

Σε θέματα που αφορούν στα προβλήματα του Α.Σ. επικεντρώθηκε η χθεσινή (22/7) γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη, όμως έγινε αναφορά και στο θέμα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Συγκεκριμένα, τονίστηκε ότι ο Α.Σ. δεν είναι ευχαριστημένος από τα οικονομικά στοιχεία που απέστειλε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, για τα οποία ενημέρωσε χθες το AllAboutARIS. Έτσι, αναμένεται να γίνει ακόμα μία κρούση στο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμο, ώστε να στείλει τα αναλυτικά οικονομικά δεδομένα της εταιρίας.

Εφόσον δε γίνει αυτό και στη νέα κρούση, ο Ερασιτέχνης είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στη δικαστική οδό, ως κάτοχος του 10% των μετοχών της ΚΑΕ. Αυτή, όμως, είναι μία υπόθεση που θα πάρει ολόκληρους μήνες και είναι εύλογο ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει αυτόν το χρόνο στη διάθεσή του.

Η ουσία είναι ότι ο Α.Σ., αν και μέτοχος της ΚΑΕ και θεματοφύλακας του συλλόγου, δεν μπορεί να κάνει κάτι άμεσα για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα μπάσκετ. Κάτι που αποτελεί και ευθύνη του ίδιου, αφού άφησε αρκετό χρόνο να περάσει μέχρι να γίνει η συγκέντρωση της περασμένης Τρίτης και κατόπιν να ζητήσει, ως δικαιούνταν, τα στοιχεία της εταιρίας.

Προτεινόμενα Άρθρα