Η Ομοσπονδία του μπάσκετ με αμαξίδιο ευχήθηκε στον "Νικ" για τα 62α γενέθλιά του

Οι συγκινητικές ευχές της ΟΣΕΚΑ στον Γκάλη

Η Ομοσπονδία του μπάσκετ με αμαξίδιο ευχήθηκε στον "Νικ" για τα 62α γενέθλιά του

Ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό του μπάσκετ με αμαξίδιο και η ΟΣΕΚΑ δεν μπορούσε να μην του ευχηθεί για τα σημερινά (23/7) γενέθλιά του.

Η Ομοσπονδία του μπάσκετ με αξαμίδιο κήρυξε… εθνική μπασκετική γιορτή την 23η Ιουλίου και ευχήθηκε στον «Νικ» με συγκινητικό τρόπο. Αναλυτικά αναφέρει: 

“Αν το ελληνικό μπάσκετ ήθελε να ορίσει ημέρα για να γιορτάζει, δεν μπορούσε να είναι άλλη από την 23η Ιουλίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας, ίσως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών: Ο Νίκος Γκάλης.

Για μας είναι σαν να γιορτάζει ένας δικός μας άνθρωπος, γιατί αυτός είναι ο τεράστιος Γκάλης. Ένας δικός μας άνθρωπος, που ήρθε δίπλα μας με ανιδιοτέλεια, που ήρθε δίπλα μας για να βοηθήσει και που βοήθησε καθοριστικά να φτάσει το μήνυμα και η φωνή μας παντού.

Χρόνια πολλά στον ένα και μοναδικό Νίκο Γκάλη, χρόνια πολλά στον δικό μας Νίκο. Να χαίρεται την όμορφη οικογένειά του και να τον χαιρόμαστε όλοι εμείς, που θα μεγαλώνουμε γενιές με τα κατορθώματά του.

Βεβαίως, σαν σήμερα πέρυσι χάθηκαν τόσοι συνάνθρωποί μας στην τραγωδία στο Μάτι, οπότε δεν μπορεί παρά να είναι και σε αυτούς η σκέψη μας…”.

"Τελεσίγραφο" Παρί σε Μπαρτσελόνα
Προηγούμενο άρθρο "Τελεσίγραφο" Παρί σε Μπαρτσελόνα
Επόμενο άρθρο Κράτησε και Τσακίρη ο ΑΡΗΣ
Κράτησε και Τσακίρη ο ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News