Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς καυτηρίασε τη στάση του Τάιλερ Ντόρσει για την επιλογή του να μην παρουσιαστεί στην προετοιμασία της εθνικής.

Γιάνκοβιτς για Ντόρσει: "Τελικά δεν του έδωσαν εγγυημένη θέση στη δωδεκάδα και δεν ψήθηκε"

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς καυτηρίασε τη στάση του Τάιλερ Ντόρσει για την επιλογή του να μην παρουσιαστεί στην προετοιμασία της εθνικής.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έκανε ένα καυστικό σχόλιο στο Twitter για την απόφαση του Τάιλερ Ντόρσει να μην αγωνιστεί με την Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

“Τελικά δεν του έδωσαν εγγυημένη θέση στη δωδεκάδα και δεν ψήθηκε” έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε: “Καλά τους κάνει όμως. Τα ίδια κάθε χρόνο”.

Σημειώνεται πως ο Γιάνκοβιτς, όπως και ο Ντόρσει, διεκδικούσαν τη μία θέση νατουραλιζέ (παίκτη που δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά έχει υπηκοότητα) στην αποστολή και κατ’ επέκταση στη δωδεκάδα, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να προτιμά για τις κλήσεις του τον Ντόρσει.

Photostory: Το κατάμεστο "Βικελίδης" από ψηλά
Προηγούμενο άρθρο Photostory: Το κατάμεστο "Βικελίδης" από ψηλά
Επόμενο άρθρο Το δοκάρι του Ματίγια (vid)
Το δοκάρι του Ματίγια (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News