Η Εθνική U18 παίζει το πρώτο νοκ – άουτ απέναντι στην Φινλανδία (31/9, 21:15) με φόντο τα προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού του Βόλου.
Η «γαλανόλευκη» αφήνει πίσω της όσα έγιναν στην Α’ Φάση και στρέφεται στα νοκ – άουτ. Αν νικήσει την Φινλανδία το βράδυ της Τετάρτης, θα προκριθεί στα προημιτελικά και θα κυνηγήσει τη διάκριση.
Ωστόσο, ο κόουτς Βλασσόπουλος όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεσή τον Δημήτρη Κλωνάρα, που ήταν ο άτυχος της βραδιάς στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία. Οι εξετάσεις του την Τρίτη (30/7) έδειξαν πως έχει υποστεί διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.
Aναλυτικά το πρόγραμμα των “16”:
Σερβία-Λιθουανία: 19:00 Τουρκία-Ιταλία: 14:30 Ρωσία-Γερμανία: 16:45 Μαυροβούνιο-Μ. Βρετανία: 19:00 Γαλλία-Κροατία: 16:45 Ελλάδα-Φινλανδία: 21:15 Ολλανδία-Σλοβενία: 21:15 Ισπανία-Λετονία: 14:30
Πηγή: sdna.gr