Ο κίνδυνος για τους υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ

από Αντώνης Γκάτζιος

Η μη πραγματοποίηση κάποιας κίνησης για την ενίσχυση του ρόστερ σίγουρα προκαλεί έντονο προβληματισμό, όμως ο ΑΡΗΣ κοιτάζει και τα… νώτα του.

Όπου νώτα, οι υπάρχοντες παίκτες της ομάδας,. Αυτήν τη στιγμή, συμβόλαιο έχουν οι Φλιώνης, Βεργίνης, Σλαφτσάκης, Χρηστίδης και Βουλγαρόπουλος. Όμως σίγουρη δεν είναι ούτε η παραμονή κάποιων εξ αυτών, όπως επανειλημμένα έχει αναφέρει το AllAboutARIS (ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι έτσι κι αλλιώς ελεύθερος και δεν έχει σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του).

Αρχικά, οι Έλληνες παίκτες της ομάδας βρίσκονται εν μέσω δόσεων διακανονισμού για τα οφειλόμενα της περσινής σεζόν. Διακανονισμοί που πρέπει να τηρηθούν, για να μην προκύψει κάποιο έξτρα πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, οι τρεις από τους πέντε παίκτες (Φλιώνης, Βεργίνης, Χρηστίδης) έχουν λαμβάνειν και από προηγούμενες σεζόν, οπότε ο κίνδυνος υφίσταται.

Ήδη για τον Βασίλη Χρηστίδη ενδιαφέρον εκδήλωσε ο Ολυμπιακός, ενώ αν δεν αλλάξει κάτι, ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και με τους υπόλοιπους υπάρχοντες παίκτες του ΑΡΗ. Υπό αίρεση είναι ακόμα και η παρουσία τους στην “πρώτη” της ομάδας, όταν αυτή γίνει…

Προτεινόμενα Άρθρα