Μαρκόπουλος – Μιλόσεβιτς: Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έκανε σεφτέ στο μεταγραφικό παζάρι, έστω και στις 16 Αυγούστου, με έναν παίκτη που αποτελούσε διακαή πόθο του Σούλη Μαρκόπουλου. Κι όχι από φέτος…

Ο έμπειρος προπονητής είχε στο στόχαστρό του τον Μίλαν Μιλόσεβιτς από τις μέρες που καθόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όταν ο Βόσνιος αποχώρησε από την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ του είχε κάνει πρόταση, όμως θεώρησε υψηλό το ποσό που ζήτησε ο παίκτης, ο οποίος κατέληξε στον Προμηθέα Πατρών.

Ο Μαρκόπουλος βλέπει στον Μιλόσεβιτς έναν παίκτη – μαχητή, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στις δύο θέσεις της φροντ λάιν, διαθέτοντας και μακρινό σουτ. Ειδικά στην κατάσταση που είναι το ρόστερ του ΑΡΗ ο 34χρονος κρίνεται πολύτιμος, έχοντας και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, αφού αγωνίζεται στη χώρα μας τα τελευταία πέντε χρόνια.

Φυσικά, είναι εύλογο ότι η απόκτηση του Μιλόσεβιτς από μόνη της δε λύνει τα προβλήματα του ΑΡΗ, ο οποίος έχει μείνει πολύ πίσω αναφορικά με τη στελέχωση του ρόστερ του και βλέπει και νυν παίκτες να χάνονται. Αν οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα, πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση κι άλλων παικτών, κάτι που προϋποθέτει (επίσης άμεση) άρση των ban. Ειδάλλως, η κατάσταση θα γίνει από πολύ δύσκολη που είναι τώρα, «βουνό».

Προτεινόμενα Άρθρα