Παίζει στο Παγκόσμιο ο Σλούκας!

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Κώστας Σλούκας θα είναι κανονικά στην 12άδα του Παγκοσμίου! Οι εκτιμήσεις των γιατρών για 10ημερη αποκατάσταση κι η απαράμιλλη θέληση του 29χρονου άσου τον στέλνουν στην Κίνα.

Η άνετη νίκη, αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση της Εθνικής απέναντι στην Ιταλία, στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις, “επισκιάστηκαν” από τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο τραυματισμός του διεθνή γκαρντ ήταν ελαφρώς πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με βάση μάλιστα την πρώτη κλινική εικόνα ο Σλούκας θα έμενε 5-6 μέρες εκτός δράσης. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου έδειξε πως έχει υποστεί θλάση όχι βαριά και όχι από αυτές που μπορούν να κρατήσουν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου έναν παίκτη με την θέληση και το πείσμα του Σλούκα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από Αθηναϊκά μέσα o Σλούκας θα ταξιδέψει κανονικά για την Κίνα! Όχι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, την ερχόμενη Τετάρτη (21/08), αλλά ξεκινάει άμεσα διπλές θεραπείες ημερησίως, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και σε συνδυασμό με την τρομακτική θέληση που έχει για να είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού της Κίνας, μοιάζει αδύνατο να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ίδιος ο Σλούκας ήταν ανήσυχος σε πρώτη φάση, όμως μετά τη μαγνητική και σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις αναμένεται να είναι έτοιμος και να επιστρέψει στη δράση σε 10 μέρες από τώρα.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι παρών από την πρεμιέρα του τουρνουά, με τον ίδιο να δείχνει αρκετά αισιόδοξος, μετά τη μαγνητική και την εξέταση από έμπειρους γιατρούς.

Η Εθνική θα αναχωρήσει για την Κίνα την ερχόμενη Τετάρτη, για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, με 12 παίκτες, ώστε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συνεργάτες του να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Το αρχικό πλάνο ανέφερε πως με το πέρας του τουρνουά Ακρόπολις θα κόβονταν δύο παίκτες από την αποστολή, όμως μετά το παιχνίδι με την Σερβία (18/08, 20:30) θα κοπεί ένας παίκτης που θα είναι ψηλός.

Έτσι, η Εθνική θα ταξιδέψει με 12 παίκτες και ο Σλούκας θα πετάξει για Κίνα όταν νιώσει καλύτερα. Για να ολοκληρώσει τον κύκλο θεραπειών που απαιτούνται, υπολογίζεται προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και γύρω στις 28-29 Αυγούστου θα μπει σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα