Αυτό είναι το αγωνιστικό πλάνο του ΑΡΗ

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος καταστρώνει εδώ και λίγο καιρό τα πλάνα του με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ θα μπορεί να κάνει «ελεύθερες» μεταγραφές, με δεδομένες τις δεσμεύσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουιέλμου. Στο «μπλοκάκι» του ο σχεδιασμός έχει πάρει μορφή.

Ο ΑΡΗΣ έχει αποκτήσει ήδη τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και στο πλάνο είναι να αποκτηθούν ακόμα πέντε ξένοι, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά με το θέμα των ban. Με τα δεδομένα (όσο μπορεί να θεωρηθούν δεδομένα) που υπάρχουν στην περιφερειακή γραμμή, το βάρος αναμένεται να πέσει στη φροντ λάιν.

Αναφορικά με τους «κοντούς», ο Δημήτρης Βεργίνης αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο παίκτη που φεύγει από τον ΑΡΗ, μετά και τη δεδομένη, όπως όλα δείχνουν, αποχώρηση του Δημήτρη Χρηστίδη. Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι, στα πλάνα του ΑΡΗ, μία λίαν υπολογίσιμη μονάδα, την ώρα που, όπως έχει αναφέρει επανειλημμένα το AllAboutARIS, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αναμένεται να πλαισιώσει τις θέσεις των γκαρντ.

Βασικό ρόλο στη συγκεκριμένη γραμμή παίζει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, την παραμονή του οποίου στον ΑΡΗ θεωρούν εκ των ων ουκ άνευ. Ο διεθνής γκαρντ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε θα προσπαθήσουν να κλείσουν το θέμα του.

Αν όλα τα παραπάνω κυλήσουν ομαλά, το ρόστερ του ΑΡΗ θα έχει την εξής μορφή: Από πλευράς Ελλήνων θα υπάρχουν οι Μποχωρίδης, Φλιώνης, Σακελλαρίου, Σλαφτσάκης, συν τους πιο νεαρούς Βουλγαρόπουλο, Βλάσιο και Σιδηροηλία (το θέμα του οποίου επίσης παραμένει εκκρεμές). Σύνολο Ελλήνων επτά, και αν προστεθούν οι έξι ξένοι, το ρόστερ κλείνει ή… σχεδόν κλείνει, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμα ένας Έλληνας παίκτης από την ελεύθερη αγορά. Εδώ βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες παίκτες περιμένουν την τήρηση των δεσμεύσεων για τα οφειλόμενα…

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν την εντός… χρόνου άρση των ban, ώστε ο ΑΡΗΣ να επιλέξει ελεύθερα από την ξένη αγορά. Αν δε συμβεί αυτό, ακόμα και ο καταρτισμός 12άδας θα είναι «στον αέρα». Στην περίπτωση που τα πράγματα πάνε βάσει πλάνου, αναμένεται να αποκτηθούν δύο ξένοι γκαρντ, ένας σμολ φόργουορντ και τρεις παίκτες στις θέσεις «4» και «5».

Προτεινόμενα Άρθρα