Στέλνουν τους διακανονισμούς στους παίκτες για υπογραφές

από Αντώνης Γκάτζιος

Η υπόθεση της άρσης των ban από τη ΦΙΜΠΑ «καίει» τον ΑΡΗ και η εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται και πρέπει να σηματοδοτήσει εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα στείλουν σήμερα (19/8) τους διακανονισμούς που συμφωνήθηκαν στους πιστωτές, όπως και στους εκπροσώπους τους, και περιμένουν τις σχετικές υπογραφές. Στη συνέχεια, τα σχετικά έγγραφα πρέπει να σταλούν στη ΦΙΜΠΑ, η οποία θα επικοινωνήσει με τους παίκτες για να ξεκαθαρίσει ότι όλα βαίνουν καλώς…

Όπως γίνεται κατανοητό, ο χρόνος πιέζει αφόρητα τον ΑΡΗ και πρέπει οι συγκεκριμένες υποθέσεις να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό, ώστε η ομάδα να μπορεί να αποκτήσει ξένους παίκτες. Το AllAboutARIS ανέλυσε τα δεδομένα με τα ban και τις διαδικασίες που απαιτούνται για να απαλλαγεί η ομάδα από το συγκεκριμένο βραχνά.  Το ιδανικό θα ήταν να τελειώσουν όλα τα σχετικά θέματα μέσα στην εβδομάδα, ώστε ο ΑΡΗΣ να αποκτήσει ξένους παίκτες. Κάτι τέτοιο φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει, βάσει των όσων απαιτούνται, οπότε η ομάδα θα συνεχίσει να παίζει… με τις μέρες, αναφορικά με το χρόνο για τη στελέχωση του ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα