"Στον ΑΡΗ κάναμε δυνατές φιλίες που ακόμα κρατούν"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση και μεταξύ άλλων μίλησε και για την παρουσία του στον ΑΡΗ.

Στο πορτραίτο της ζωής του που έκανε μέσω του athletestories.gr, ο έμπειρος γκαρντ εξιστόρησε για τον ΑΡΗ:

“Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Πρίφτη και πήραμε την απόφαση να ανέβουμε στην Θεσσαλονίκη με την Μαρία και τον Γιώργο. Από την πρώτη σεζόν, δεθήκαμε πολύ με τους συμπαίκτες μου! Δυνατές φιλίες με τους Θοδωρή Ζαρα, Βασίλη Σιμτσακ, και Σπύρο Μούρτο. Δεν φεύγαμε από τα αποδυτήρια! Τρομερή χρονιά, με πολύ καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Η επομένη χρονιά μας βρίσκει πάλι όλους μαζί στον ΑΡΗ, αλλά έχουν προστεθεί στην παρέα ο Καββαδας με τον Τσαϊρέλη. Τα οικονομικά προβλήματα, όμως, είναι απίστευτα, μένουμε για μήνες απλήρωτοι. Η κατάσταση αυτή μας δένει περισσότερο! Και μεταξύ μας και με τους προπονητές. Αποκτούμε τρομερές σχέσεις.

Παίκτες, προπονητές και γυμναστές εκείνης της ομάδας επικοινωνούμε ακόμη, μέσω ενός «γκρουπ», και αναπολούμε! Τον Νοέμβριο της δεύτερης χρονιάς, μαθαίνουμε με την Μαρία πως περιμένουμε δίδυμα! Παθαίνουμε ένα μικρό σοκ. Είμαστε απλήρωτοι, η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη είναι αβέβαιη και αποφασίζουμε να μετακομίσουν με τον Γιώργο στην Αθήνα.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, μένω μόνος μου στην Θεσσαλονίκη. Με έχουν «αναλάβει» όλοι μαζί στην ομάδα! Φροντιστές, συμπαίκτες…”.

Προτεινόμενα Άρθρα