Η εκκρεμότητα Μποχωρίδη και το plan b

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ είναι σε εξέλιξη, πάντα με ερωτηματικό το πότε θα λυθεί η υπόθεση με τα ban της ΦΙΜΠΑ. Και η εκκρεμότητα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη επηρεάζει τα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο έμπειρος κόουτς θέλει να ξέρει το γρηγορότερο δυνατό τι μέλλει γενέσθαι με τον 25χρονο γκαρντ. Άλλες θα είναι οι κινήσεις της ομάδας αν παραμείνει ο Μποχωρίδης στον ΑΡΗ κι άλλες αν αποχωρήσει.

Στο πρώτο ενδεχόμενο, πέραν του έξτρα Αμερικανού γκαρντ που θα αποκτηθεί, ban επιτρεπόντων, ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί και για την απόκτηση Έλληνα παίκτηΟ Βαγγέλης Σακελλαρίου παραμένει στο κάδρο, ενώ μία περίπτωση που είναι πιθανό να απασχολήσει είναι αυτή του Χάρη Γιαννόπουλου.

Το AllAboutARIS έχει αναφέρει ότι ο διεθνής φόργουορντ είναι στα υπόψιν, όμως πρόκειται για μία υπόθεση που δεν εξαρτάται από τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, αλλά απ’ αυτούς της Αθήνας. Ο Γιαννόπουλος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, που φτάνει τα 100.000 ευρώ. Βρίσκεται σε συζητήσεις με την «Ένωση» για τη λύση της συνεργασίας τους, όμως δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή». Αυτό μπορεί να γίνει αν βρεθεί μία ομάδα που να καλύψει μέρος του συμβολαίου του.

Εφόσον ο Μποχωρίδης αποχωρήσει, είναι πιθανό ο ΑΡΗΣ να κινηθεί για τον 30χρονο σμολ φόργουορντ, ο οποίος έχει ως όπλο του το πολύ καλό σουτ. Η κατάσταση με τον αρχηγό της ομάδας αναμένεται και πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Προτεινόμενα Άρθρα