Οι "κολλητοί" του ΑΡΗ ξανάσμιξαν στο Ισραήλ! (pic)

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι δυο τους συνέθεσαν ένα από τα καλύτερα δίδυμα Αμερικανών περιφερειακών του ΑΡΗ, σε μία εξαιρετική σεζόν. Ο Τζερέλ ΜακΝιλ και ο Ντομινίκ Ουότερς ξανάσμιξαν μετά από τρία χρόνια…

Οι δύο Αμερικανοί έκαναν πολύ καλή χρονιά με τον ΑΡΗ τη σεζόν 2015-16, όταν οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν «μια ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ της Basket League και των προημιτελικών του EuroCup. Ειδικά το όνομα του πρώτου, είναι ακόμα στα χείλη των φίλων του ΑΡΗ.

ΜακΝιλ και Ουότερς δεν ήταν μόνο συμπαίκτες, αλλά έχτισαν και μία δυνατή φιλία. Κράτησαν επαφή μετά το καλοκαίρι του 2016, όταν οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χώρισαν. Και η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε τρία χρόνια αργότερα να συνεργαστούν ξανά.

Οι δυο τους φέτος θα αποτελέσουν το δίδυμο στην περιφέρεια της Ναχαρίγια, το τεχνικό σταφ της οποίας… πρέπει να είδε αρκετό ΑΡΗ του 2015-16! Ο ΜακΝιλ δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για το νέο “αντάμωμα” με τον φίλο του και πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία πανηγυρίζει με… περίεργο τρόπο μαζί με τον Ουότερς, αναφέροντας: «Ατμόσφαιρα προετοιμασίας, μαζί με τους αδερφούς μου», εννοώντας τον Ουότερς και τον Τζεφ Άντριεν.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Pre season vibes with my brothers.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jerel Mcneal (@rellmac) στις

Προτεινόμενα Άρθρα