"Λατρεύω τους φιλάθλους του ΑΡΗ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

από AllAboutARIS

Ενθουσιασμένος από το νέο βήμα στην καριέρα του και έτοιμος να βοηθήσει τον ΑΡΗ εμφανίστηκε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στις δηλώσεις που έκανε κατά την πρώτη παρουσία του σε προπόνηση της ομάδας.

Ο Λιθουανός παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του ΑΡΗ λέγοντας ότι τους λατρεύει και ότι γνωρίζει για την μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα παιχνίδια. Τέλος υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και ανυπομονεί για την έναρξη των υποχρεώσεων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Martynas Gecevicius στο arisbc.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Λατρεύω τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Τους έχω αντιμετωπίσει, ως παίκτης του Ολυμπιακού και της Stelmet Zielona Gora και γνωρίζω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την πόλη και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση, έχω παίξει στην Ελλάδα και δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ. Είμαι έτοιμος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά”.

Προτεινόμενα Άρθρα