Μαρκόπουλος: "Αγώνας δρόμου για να ετοιμαστούμε όσο πιο γρήγορα"

από Γιώργος Γκάτος

Στάθηκε στον περιορισμένο χρόνο που είχε στη διάθεση του και στις δυνατότητες που έχει η ομάδα

Για την επιστροφή του στην ομάδα: “Εύχομαι υγεία και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει και θα δούμε πιο δυνατό πρωτάθλημα.”

Για την εικόνα του ΑΡΗ φέτος: “Μεγάλη επιτυχία το ότι ο ΑΡΗΣ απελευθερώθηκε από τα δεσμά που είχε τα προηγούμενα χρόνια και αυτή τη στιγμή πάει να πάρει όποιον παίκτη θέλει. Γίνεται ένας αγώνας δρόμου για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Οι παίκτες βρίσκονται αρκετά πίσω αγωνιστικά αλλά είναι υποχρέωση του καθένα να πιέση τον εαυτό του και να βρεθεί στην κατάσταση που θέλει η ομάδα, θέλουν οι φίλαθλοι, θέλει ο κόσμος του ΑΡΗ -ο οποίος έχει συνηθίσει την ομάδα ψηλά και να έχει επιτυχίες.”

Για την μετάβαση του από τον ΠΑΟΚ στον ΑΡΗ: “Είχα πάει και από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ, από τον ΠΑΟΚ στον ΑΡΗ. Ένας προπονητής μπορεί να πάει σε διάφορες ομάδες. Ο προπονητής είναι επαγγελματίας και μπορεί να πάει όπου του προσφέρεται δουλειά.”

Κλείνοντας, τόνισε: “Ελπίζουμε πως θα κάνουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Οι παίκτες που έχουν έρθει -παρότι με καθυστέρηση- είναι καλοί παίκτες και παρότι δουλεύουμε σε μικρό χρονικό διάστημα, θα βρεθούμε μεταξύ μας και θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ. Πάντα γέμιζαν το γήπεδο και μας βοηθούν.”

Προτεινόμενα Άρθρα