Ίρβινγκ: "Απέτυχα να γίνω ο ηγέτης των Σέλτικς"

από AllAboutARIS

Ο άσος πλέον των Μπρούκλιν Νετς μίλησε για την περσινή του χρονιά στην Βοστώνη, εξηγώντας γιατί ενώ είχε δηλώσει πως θα παραμείνει, τελικά αποφάσισε να αλλάξει ομάδα και πόλη.

“Το μπάσκετ και κυρίως η χαρά που έπαιρνα παίζοντας, είχε φύγει. Είχα μία συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπο μου όλη την χρονιά, την κουβαλούσα όπου πήγαινα και δεν άφησα κανένα να έρθει κοντά μου.

Δεν έκανα ότι χρειάστηκε, είτε από θέμα συμβουλών είτε θεραπείας για να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι πέθανε ένα άνθρωπος από την οικογένεια μου. Δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν” και πρόσθεσε: “Είχα πολλές… μάχες τις οποίες νόμιζα ότι μπορώ να κερδίσω στην Βοστώνη. Αλλά απογοήτευσα τους συμπαίκτες μου, δεν τους έδωσα ότι μπορούσα. Δεν έγινα ο ηγέτης τους, δεν τους έφερα όλους κοντά”.

Όσον αφορά τους Νετς, στους οποίος υπέγραψε για 4 χρόνια αντί 141 εκ. δολαρίων και το γεγονός ότι βοήθησε στην συμφωνία με τον Κέβιν Ντουράντ, είπε: “Ξέρουμε ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει. Ήταν έξω 31 ημέρες και τον έβαλαν στους τελικούς για να… πουλήσουν το προιόν που ήταν πιο σημαντικό από το άτομο Κέβιν. Τώρα είμαι εδώ για να τον προστατεύσω”.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα