Όχι καιρός για δάκρυα, λόγω Ιβανωφείου

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ έχασε με σκληρό τρόπο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όμως δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα, αφού το Σάββατο (5/10) τον περιμένει ακόμα πιο δύσκολο ματς.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δοκιμάζεται πάλι κόντρα στον Ηρακλή, αυτήν τη φορά, όμως, στο Ιβανώφειο, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες, ειδικά με δεδομένο και τον ενθουσιασμό των μεθαυριανών γηπεδούχων από την πρόκριση.

Ο ΑΡΗΣ έχει να αντιμετωπίσει και την κόπωση ενός τρίτου αγώνα σε διάστημα επτά ημερών, κάτι που επιδεινώνεται λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας που έγινε. Όμως έχει την ευκαιρία να κάνει και μία «δήλωση», όπως θα μπορεί να χαρακτηριστεί μία νίκη στο σαββατιάτικο ματς. Κι αυτό επειδή αν τα καταφέρει, αφενός θα έχει ολοκληρώσει αυτήν τη δύσκολη και ιδιαίτερη τριάδα αγώνων με ξεκίνημα 2-0 στο πρωτάθλημα, αφετέρου θα δείξει ότι μπορεί να συνέλθει άμεσα από μία ήττα σαν τη χθεσινή.

Καιρός για ξεκούραση δεν υπάρχει και σήμερα (3/10) ο ΑΡΗΣ θα ξαναμπεί στο παρκέ για ακόμα μία μίνι (λόγω της συχνότητας των αγώνων) προετοιμασία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X