Η περίπτωση Χάροου

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Γκάρι Τάλτον είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΡΗ και οι "κιτρινόμαυροι" εξετάζουν πιθανούς αντικαταστάτες. Μία από τις περιπτώσεις έχει ένα… πρόσφατο παρελθόν για την ομάδα.

Ο λόγος για τον Ράιαν Χάροου. Ο Αμερικανός γκαρντ, εντυπωσίασε πέρυσι στο πρώτο μισό τη σεζόν με το Περιστέρι, στη συνέχεια τραυματίστηκε και όταν επέστρεψε ήταν εμφανώς επηρεασμένος, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί.

Ο Χάροου ήταν ένας από τους πρώτους στόχους του Σούλη Μαρκόπουλου το περασμένο καλοκαίρι, όμως το γεγονός ότι δε φαινόταν να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά και η απραξία του, έκαναν διστακτικό τον κόουτς του ΑΡΗ, ο οποίος έψαξε άλλες λύσεις και κατέληξε στον Τάλτον.

Με τον τελευταίο πιθανότατα να μη συνεχίζει, στον ΑΡΗ ξανασκέφτηκαν τον Χάροου. Όμως η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Είναι λογικό να το σκέφτονται στον ΑΡΗ, αφού ο παίκτης έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι. Ο υγιής Χάροου μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτός είναι ο λόγος που στον ΑΡΗ τον επανεξετάζουν. Το βέβαιο είναι ότι εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις Αμερικανών παικτών.

Προτεινόμενα Άρθρα