Τραυματίστηκε και δεν το είπε πουθενά!

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα χάσει σημαντικό διάστημα με τον τραυματισμό του στον αριστερό καρπό και το χρονικό αυτού του τραυματισμού αυτού δείχνει πολλά για τον ίδιο και την αυταπάρνησή του.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ χτύπησε στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ηρακλή. Τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς και το χτύπημα ήταν δυνατό, όμως έβγαλε όλο το 40λεπτο, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, προκειμένου να μείνει στο παρκέ ως το τέλος. Μετά τη λήξη του αγώνα, δεν πήγε καν για εξετάσεις, θέλοντας να το παλέψει για τη συνέχεια.

Την Πέμπτη (7/10) ο ΑΡΗΣ είχε προπόνηση. Και εκεί, μετά από τα πρώτα σουτ, ο πόνος έγινε αφόρητος. Θέλοντας… και μη, ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΑΡΗ και πήγε αμέσως για εξετάσεις. Εκεί όλοι κατάλαβαν το μέγεθος της ζημιάς στο χέρι του και πως θα χρειαστεί να λείψει αρκετά από τα παρκέ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο 25χρονος γκαρντ ήταν σκασμένος. Φαινόταν στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά στα αποδυτήρια. Ο ίδιος έλεγε στους ανθρώπους του ΑΡΗ ότι θα επιστρέψει γρηγορότερα του αναμενομένου. Όμως είναι τέτοια η φύση του τραυματισμού του, που δεν επιτρέπει βιασύνες. Είναι ο καρπός του χεριού με το οποίο σουτάρει και, ακόμα κι όταν ιατρικώς πάρει το ΟΚ, πρέπει να νιώσει 100% έτοιμος για να γυρίσει. Αύριο (7/10) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις  για να υπάρξει ακριβέστερη εκτίμηση για το χρόνο απουσίας του.

Η ατυχία με τον Μποχωρίδη είναι μεγάλη, αφού μπήκε στη σεζόν… σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Από τα φιλικά έδειξε τις διαθέσεις του και στα πρώτα επίσημα φάνηκε ότι πάει για μία εξαιρετική χρονιά. Πλέον, είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος, ελπίζοντας ότι το διάστημα της απουσίας του δε θα υπερβεί τους δύο μήνες.

Προτεινόμενα Άρθρα